Rólunk


2000 óta

az álláskeresők és a munkaadók

szolgálatában

Mi nem egy szokványos munkahely vagyunk. A mi küldetésünk, ügyünk, missziónk az EMBER. 

Keressük  azokat  a dolgozni szándékozó álláskeresőket, leendő munkatársainkat, akiknek munkalehetőséget biztosíthatunk.

Ehhez szükséges, hogy korrekt üzleti partnereink legyenek, akiknél van, többek között kézi munkaerőt igénylő feladat, és számukra is az EMBER a fő érték.

Ezek a cégek hozzánk hasonló szemléletet képviselnek. Fenntartható módon, hosszú távon fontos nekik is a tartós, kiszámítható, etikus partneri kapcsolat.


Aranyosi Imre

tulajdonos-vezérigazgató

Missziónk

A Napra Forgó (NAF) célja, hogy a munkaerő-piacon hátrányos helyzetű, elsősorban megváltozott munkaképességű munkavállalók (mmk) munkaerőpiaci (re)integrációját támogassa.

Módszereinkben mindig törekszünk újszerű, innovatív megoldások bevezetésére, melyek szakmai tapasztalatainkon alapszanak, és az integrált foglalkoztatási rehabilitációt támogatják.

Csapatunk

Központi iroda, Érd

Recepció

Hétköznap 8 és 16 óra között várjuk irodánkban az érdeklődőket.

Gépjárműparkunk

Munkatársainkat a képen látható 5 modern, saját tulajdonú kisbusszal szállítják tapasztalt sofőrjeink gyűjtőpontjainkról telephelyeinkre és vissza. Dolgozóink biztonsága kiemelten fontos számunkra.

Napra Forgó Ház

Sóskúton található saját tulajdonú kertesházunk, amelyben 7 különböző méretű apartman került kialakításra. Házaspárok, gyermekes családok és egyedülállók részére kínálunk ezzel lakásbérleti lehetőséget. Kiépítettünk egy közösségi szállásteret is benne, ahol igény szerint, méltányos feltételekkel biztosítunk lakhatást munkatársaink és családtagjaik számára.

NAF mérföldkövek


                         Alapítás kht-ként

2000
2008

Átalakulás nonprofit közhasznú kft-vé

Üzleti Etikai Díj 

Sóskúti ingatlan, lakhatás 

2019

2020

Átalakulás nonprofit közhasznú zrt-vé


Global Awards díj 2022/23

WILL Hungary Mozgásfejlesztő Centrum


2022

2024

Arany minősítési fokozatú
Felelős Foglalkoztató Vagyok elismerés

Életgörbe


Az oldalon a felhasználói élmények javítása érdekében sütiket használunk. Az oldal használatával hozzájárul, hogy sütiket helyezzünk el az Ön gépén. Ezekről bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.
OK